Események betöltése
AJAMK

Alakformáló kondicionáló torna

Időpont
Kezdés:
Befejezés:
Nyitvatartás:

H-P: 8.00-20.00
Hétvégén rendezvények függvényében!

június 24-től: hétköznap: 8.00-18.00
hétvégén rendezvények függvényében.

 

Helyszín
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ha nem szereted a zsúfolt termeket, akkor itt a helyed!!!

Az Alakformáló kondicionáló torna alkalmával olyan gyakorlatokat végzünk, amellyel az erő-állóképességet is fejlesztjük.

Ezek az edzések teljes testet átmozgató gyakorlatokból tevődnek össze. Különös hangsúlyt fektetek a női kényes területekre. Fő célom a nőiesség fokozása, a gyakorlatok segítségével a női területek még vonzóbbá tétele.

Minden korosztályt szeretettel várok, mert a feladatokat tudom úgy összeállítani, hogy kezdőknek egyszerűbb feladatokat adok.

Az óra rengeteg erősítő gyakorlatból tevődik össze. Az edzést zenére végezzük, Így még inkább motiválttá válhatunk, mert itt nem csak egy sima óráról van szó, hanem az is a célom, hogy jól is érezzük magunkat, ennek pedig egyik feltétele a jó, és motiváló zene. Az óra 10 perces intenzív bemelegítéssel indul. Ezután következik a 35-40 percben az egész testre kiterjedő fejlesztő program, ahogy említettem nagy hangsúllyal a női kényes területekre.

Az órába intervall részeket is csempészek, így növelve és kitolva a zsírégetést. Az edzésen különböző eszközöket is használunk, mint például a gumiszalag, kézisúlyzó stb. Az edzés vége nyújtással zárul, így összességében 60 perces edzésre számíthattok.

Esemény kategóriák
Állandó programok Egyéb