Események betöltése
AJAMK

PénteK13 – EXTRA – Nyulassy Attila és a Társulat: Nézz le!

Időpont
Kezdés:
Befejezés:
Nyitvatartás:

H-P: 8.00-20.00
Hétvégén rendezvények függvényében!

Ünnepi nyitvatartás: május 19-20. – ünnepnap – zárva

 

Helyszín
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
Regisztráció

Regisztráció köteles program

NYULASSY ATTILA ÉS A TÁRSULAT:

Nézz le!

színház egy fiktív országban

…mert ha nem hozok döntéseket, ha nem vállalom fel a konfliktusaimat, akkor kiszolgáltatom magamat másoknak. De ha kiállok magamért, akkor, hogy nem nyomom el a másikat? Meddig tartok én és hol kezdődik a másik? Egyáltalán valóban magamért állok ki, vagy már a problémáim sem az enyémek? Én határozom meg a közegemet vagy a közegem határoz meg engem? A saját történetemet élem meg vagy mások gondolatait ismételgetem? A szüleimét, a barátaimét, a családomét, a munkatársaimét, a politikusokét. Vagy pont azt gondolom, amit ők? Van saját valóságom vagy ez csak színház? Érdekel ez még egyáltalán bárkit?

Fiatalként az élet egyszerre több szálon rohan el mellettünk. Ma már persze tudjuk, hogy ezeket elkapni sokkal nehezebb, mint azt elsőre hittük, azonban ezek a fiatalok most mégis erre tesznek egy próbát: játszi könnyedséggel dönteni sorsfordító dolgokról.

A Nézz le! olyan helyzetekkel szembesít bennünket, amelyekben mindannyian magunkra ismerünk. Három kitalált történet egy elképzelt valóságból. Hiszen ez az egész csak színház. Vagy mégsem?

Az előadáshoz biztosítunk egy 40 perces közönségtalálkozót, ahol a színészekkel, Nyulassy Attila rendezővel és Ugrai István dramaturggal beszélgethetnek a nézők az előadásról, illetve a színházkészítés alapjairól.

 

Szereplők: Nagy Éva, Öskü Bálint, Pósfai István

Dramaturg: Ugrai István

Rendező: Nyulassy Attila

 

15 éven felülieknek ajánlott ifjúsági előadás!

Az előadás időtartama: 100 perc

 A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

Esemény kategóriák
PénteK13 programok Regisztrációs programok