Ugrás a tartalomhoz

Rólunk

SKult13 Divízió

Mozgásban a kultúra!

 

A SKult13 Divízió a XIII. Kerületi Önkormányzat nevében a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. részeként végzi tevékenységét.

A Divízió 57 munkatársa az év 365 napján szolgáltat programokat, kikapcsolódást a kerületi lakosok részére, végzi a kulturális és sport létesítmények üzemeltetését.

Kerület szerte 15 telephelyen, 30 színtéren, összesen 112 ezer m2-en, évente több, mint 3 000 rendezvény várja a Látogatókat!

A SKult13 divízió munkatársai a kerületért végzett munkájuk keretében rendezvényeket és fesztiválokat szerveznek, gondozzák a közösségeket, táboroztatnak, közösségi tereket, játszóházakat töltenek meg programokkal, értékesítési tevékenységet látnak el helységek és szolgáltatások bérbeadása útján, helytörténeti értékeket gyűjtenek, rendszereznek és őriznek, kiállításokat szerveznek és mutatnak be, ezek mellett pedig marketing és PR tevékenységet végeznek és felelnek.

 

 

 

 

Teret adunk a kultúrának!

 

6 kulturális telephelyen, 18 színtéren és a kerület több szabadtéri helyszínén kívánunk értékeket közvetíteni az év minden napján. Célunk, hogy színvonalas, minden korosztály igényeit kielégítő programokat, rendezvényeket kínáljunk. Programkínálatunkban kiállítások, koncertek, színházi előadások, játszóház, gyermek- és családi programok, tanfolyamok, bálok, ünnepi és művészeti események, nyugdíjas programok egyaránt megtalálhatók, emellett őrizzük helyi hagyományainkat.

 

 

 

 

Van mozgásterünk!

9 sport telephelyen, 12 színtéren  sportolási lehetőségek széles tárházával várjuk lakosainkat. A csapatsportoktól a páros sportolási lehetőségeken keresztül az egyéni sportágakig színes palettáról válogathatnak a kerületi és ide látogató sportkedvelők. Várjuk szeretettel sportolni a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt hétköznap és hétvégén is.